CAUTĂ

Vulnerabilitate

Vulnerabilitate

Vulnerabilitatea este capacitatea noastră de a fi răniți. A fi vulnerabil înseamnă să ne recunoaștem și să ne exprimăm sentimentele și nevoile noastre, chiar dacă acest lucru înseamnă să ne expunem la posibila respingere sau critică. Aceasta necesită curaj, autenticitate și deschidere pentru a accepta imperfecțiunile și limitele noastre.

 

Vulnerabilitatea este un catalizator pentru propria dezvoltare. La fel ca o floare care crește prin crăpăturile din beton, te ajută să depășești barierele care te împiedică și să înflorești în persoana pe care ești menit să fii.

 

Fotografiile din această expoziție ar putea sugera că vulnerabilitatea nu este doar o chestiune de ceea ce alegem să dezvăluim sau să împărtășim cu alții, ci este în schimb o parte inherentă din cine suntem.

 

Prin acceptarea vulnerabilităților noastre, putem învăța să navigăm prin ele cu curaj și reziliență și să le folosim ca sursă de creștere și auto-cunoaștere. În acest fel, fotografiile femeii cu flori pe pielea ei ne-ar putea încuraja să acceptăm vulnerabilitățile noastre ca parte integrantă din sinele nostru și să le lăsăm să fie semințele din care vom înflori.

Cristina Vâjâean

Stilul fotografic al Cristinei este caracterizat de un abordare clarobscură, intimă și melancolică, care îi permite să evidențieze o latură mai puțin cunoscută a subiectelor sale - una care este atât delicată, cât și puternică.

 

Ea este profund pasionată de fiecare oportunitate care îi poate elibera creativitatea și prin care își poate exprima adevărata personalitate. Folosește fotografia ca un mod dea surprinde individualitatea fiecărei femei pe care o fotografiază, rămânând în același timp fidelă stilului său distinctiv.

 

Locația: Negative by Grain Lab, Ioan Ratiu 10, Cluj