Expo DebutCompetiția Expo Debut se adresează fotografilor amatori din Europa care vor să debuteze cu o expoziție în cadrul Photo Romania 2014. Fotografii amatori care au o temă de studiu și au realizat 15 / 20 de fotografii în cadrul acesteia sunt provocați să se înscrie în competiție. Tot ce trebuie să facă este să încarce arhiva foto, cu ajutorul formularului de mai jos, până în 30 aprilie! La începutul lunii mai, un juriu de specialitate va studia toate propunerile și va alege un câștigător, care va beneficia de propria expoziție în cadrul Photo România. Costurile pentru printarea lucrărilor, transportul și cazarea câștigătorului vor fi asigurate de organizatorii festivalului.

Condiții de participare:

1. Concursul se desfășoară prin intermediul site-ului photoromaniafestival.ro. Fiecare concurent poate participa cu maxim 3 colecții.

2. Participarea la concurs și completarea formularului de înscriere implică acordul autorului ca materialele participante în concurs să poată fi folosite de către organizatorii Photo România Festival în scopul promovării concursului și al realizării de materiale de promovare a festivalului, cu menționarea numelui autorului; depunerea formularului de înscriere reprezintă consimțământul autorilor și titularilor de drepturi de proprietate intelectuală cu privire la această formă de utilizare, nelimitată în timp și spațiu.

3. Organizatorul va considera în mod automat că trimiterea unei arhive şi completarea formularului reprezintă participarea concurentului la concurs şi că acesta este de acord cu regulamentul concursului.

4. Vor fi acceptate fotografiile cu persoane private doar dacă sunt în conformitate cu legislaţia în domeniu (cu aprobare scrisă şi semnată olograf, conform http://www.legi-internet.ro/lgdraut.htm#11 sau cu asumarea răspunderii publicării imaginii de către fotograf).

5. Fotografiile trimise trebuie să fie originale și realizate de concurenţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru nicio fotografie însuşită în mod ilegal de către concurenţi. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs.

6. Imaginile care nu respectă prevederile din regulament vor fi excluse din concurs.

7. Înscrierea la concurs se poate realiza până în data de 30 aprilie, ora 23.59, prin intermediul formularului de mai jos.

8. Nu vor fi acceptate fotografiile care:

-incită la încălcarea legii
-incită la violenţă
-promovează rasismul, discriminarea etnică, socială, rasială, religioasă sau orice fel de discriminare
-au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen
-pot aduce prejudicii unei persoane, unei afaceri sau unei întreprinderi
-sunt protejate de drepturi de autor care nu aparţin concurentului
-conţin publicitate explicită sau implicită

9. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a:

-nu accepta înscrierea în concurs a oricărei fotografii care încalcă prezentul regulament
-retrage din concurs orice fotografie care este descoperită ca încălcând prezentul regulament, în orice moment

Jurizare și evaluare:

10. Seria de fotografii câştigătoare este aleasă în urma punctajului obţinut, acordat de membrii juriului.

11. Lucrările înscrise în concurs sunt apreciate după criteriile:

-creativitate;
-originalitate;
-estetica imaginii;
-respectarea temei unitare.

LIMITA MAXIMĂ A ARHIVEI ESTE DE 20 MB

Formular inscriere