CAUTĂ

Cristina Gârleșteanu

Data: Sâmbătă, 13 Mai | Categorie: Eveniment
Cristina Gârleșteanu

Cristina Gârleșteanu lucrează în prezent în marketing. A urmat Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene (UBB Cluj-Napoca), dar pasiunea pentru fotografie a adus-o mai aproape de acest domeniu. A fost redactor-șef al revistei online FOTO4all. Ea a coordonat o serie de cărți electronice despre fotografie, publicate de F64. Ea a coordonat blogul F64, care a fost premiat de 4 ori la Webstock Awards (categoria Blog de companie).
Ea a co-fondat Bucharest Photo Week. A publicat fotografii și articole în reviste românești și străine: Digital Photo-Video, Photo Magazine, World Photographers Summit, The Photo Paper, F-Stop, Your Local Guardian, blogul 591photography, Street Photography Magazine etc.

A fost nominalizată și a câștigat o serie de premii sau mențiuni în competiții precum: Black & White Spider Awards 2012, IPA 2012, Photography Masters Cup 2012 – The Color Awards, Sony World Photography Awards. A făcut parte la diferite expoziții personale sau de grup, cel mai recent în SUA (New York) și Mexic. Finalist la London Street Photography Festival. Este membră a Women Street Photographers și are o imagine inclusă în cartea publicată de Prestel-USA în martie 2021. A publicat recent cartea Beyond Creativity and Photography și The Flight Odyssey photobook. De asemenea, este membră a echipei Celula Foto zine.

 

Locația: Negative by Grain Lab, Ioan Ratiu 10, Cluj