CAUTĂ

Claudiu Guraliuc

Data: Sâmbătă, 13 Mai | Categorie: Eveniment
Claudiu Guraliuc

Claudiu Guraliuc este fotograf de artă plastică și educator, specializat în portrete artistice și nuduri, cu sediul în Cluj, România.

Este Maestru Fotograf, deținând distincția de Asociat cu The Master Photographers Association din Marea Britanie și distincția de Licențiat al Societății Regale de Fotografie din Marea Britanie. A primit numeroase premii internaționale, în octombrie 2020 primind premiul Fotograful de artă al anului, la Gala Premiilor Master Photography din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație baroc.

În ianuarie 2022, a primit premiul International Master Photographer of the Year 2021, una dintre premiile de top din industrie. De asemenea, i s-au acordat premiile Portret și Fotograful Anului în cadrul celei de-a 38-a ediții anuale a Premiilor Internaționale Master Photographers din Marea Britanie.

Și-a publicat lucrările de unele dintre cele mai mari reviste de fotografie de circulație și are lucrări de artă prezente în galerii, colecții private și muzee din Europa, Asia și Statele Unite.

Reprezentat de Katsea Art Gallery, Baltimore, Maryland, SUA și Influx Gallery, Notting Hill, Londra.

Locația: Negative by Grain Lab, Ioan Ratiu 10, Cluj