CAUTĂ

Color like a PRO

Color like a PRO

Esti editor, colorist, producator de film sau videograf?

Atunci ar trebui sa participi la Color like a PRO


O echipa de editori si coloristi internationali, vor fi prezenti in Bucuresti pentru a impartasi tainele celui mai performant soft de colorizare de la Blackmagic, Davinci Resolve, alaturi de echipamente  si unitati dedicate pentru colorizare si post procesarea imaginii.
Intr-o unitate mobila care detine aproximativ 20 de posturi de editare, complet echipate la  standarde de Film si Televiziune, expertii companiei Blackmagic vor organiza sesiuni de training, care  vor detalia secretele de workflow, editare, corectie de culoare, gradare si colorizare.
Sesiunile se adreseaza publicului mediu-avansat, care cunoaste deja bazele softului de editare Da Vinci Resolve.  
Scopul training-ului este ca publicul sa inteleaga, cunoasca si sa foloseasca mai bine modul de lucru al echipamentelor, alaturi de corectii de culoare si grading aplicat corect, in functie de materialul pe care il are de prelucrat editorul.

Color like a PRO este un eveniment special, care face parte din Conferinta Weddingstories, ce se desfasoara intre 10-13 Martie 2020 la Bucuresti, si se adreseaza atat oamenilor din nisa de Film & Televiziune, cat si a celor care fac parte din comunitatea Videografilor Independenti din Romania.
Mai multi invitati nationali si internationali ne prezinta o abordare la un nivel profesional, a celor mai importanti pasi de productie, de la filmare la colorizare si marketing.

Locația: BUcuresti