CAUTĂ

Workshop Denio Rigacci: Fotografia culinară, aplicație practică

Workshop Denio Rigacci: Fotografia culinară, aplicație practică

Ai vrea ca pozele pe care le faci să le lase celorlalți gura apă? Dacă da, atunci ești în locul potrivit. :-)

Te așteptăm duminică în 22 octombrie la workshopul de fotografie culinară al lui Denio Rigacci, unul dintre cei mai mari fotografi de specialitate din lume.

Iată ce informații poți să obții dacă te înscrii la workshopul de fotografie culinară:

MODULUL 1: Subiecte de fotografiat - FOOD
• Analiza și proiect;
• Cele mai mari dificultăți tehnice și soluții ca să le depășești;
• Accesoriile scenei (recuzita);
• Cum alegi și pregătești fundalul;
• Normele de încadrare /compoziție;
• Ce obiective să utilizezi în funcție de proiect.

MODULUL 2. Cum pregătești setul fotografic pentru ședința foto
• Cum folosești accesoriile de studio, blitz și accesorii: reflectoare, soft box, grid și volet, snoot;
• Cum pregătești setul fotografic pentru ședinta foto.

Ședintă foto pe 2 subiecte: ingrediente alimentare și gastronomie
• Analiza fotografiei;
• Probă practică;

Prețul workshopului este de 300 de lei.

 

Proiect finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Denio Rigacci

M-am născut în Castelfiorentino în data de 10/09/1960 în zodia fecioară. În 1986 mi-am obținut diploma în OPTICĂ la Institutul Alexander Fleming din Perugia, Italia,


Din 1996 trăiesc în București unde am cunoscut-o pe soția mea Nicoleta și unde s-a născut fiica noastră Valentina.

Sunt vulcanic, rațional, curajos, perseverent, iar lucrurile pe care nu le suport sunt monotonia și tot ceea ce ține de ea. Din acest motiv mi-am căutat de la început o profesie care să oglindească cel mai bine personalitatea mea.

În anii '70 Firenze era capitala modei italiane. Știm cu toții că acolo unde se creează moda se găsesc mulți fotografi.

Am descoperit atunci că fotografia oglindea la perfecție personalitatea mea. Urma să caut un loc de muncă la unul dintre cele mai importante studiouri de fotografie din Firenze.


În 1978 Roberto Bastianoni, un important fotograf glamour, mi-a oferit oportunitatea să-mi realizez visul.
Experiența profesională pe care am acumulat-o lucrând cu el a luat sfarsit în 1985 când mi-am deschis propriul meu studio fotografic.

În scurt timp am început să colaborez cu diverse reviste glamour importante precum ZEFFIRO,STUDIO,INTIMO PIU' MARE,CIVILTA' DEL BERE.

În 2011 am început să mă ocup de photostock. M-a pasionat să analizez oportunitățile, dificultățile și investițiile pe care trebuie să le susții ca să ai succes în lumea fotografiei comerciale on-line.


Astăzi sunt unul dintre cei mai importanți FOOD PHOTOGRAPHY din lumea photostokului. Lucrez cu cele mai importante plaforme de Microstock de la nivel mondial precum FOTOLIA, SHUTTERSTOCK și GETTY IMAGES.
 

Locația: Photo Hub, Cluj-Napoca