CAUTĂ

Weekend cu Denio Rigacci: workshopuri de Photostock și Fotografie Culinară

Weekend cu Denio Rigacci: workshopuri de Photostock și Fotografie Culinară

Ai vrea să afli  cum să câștigi bani din Photostock și care sunt secretele fotografiei culinare?

Dacă da, te așteptăm în 21-22 octombrie să-l întâlnești pe Denio Rigacci, unul dintre cei mai titrați fotografi la nivel internațional.

Sâmbătă în 21 octombrie Denio va ține un workshop de Photostock, iar duminică în 22 octombrie va conduce un atelier de fotografii culinare.

 

Prețul unui workshop este 300 de lei, dar dacă te înscrii acum la amândouă poți să plătești doar 550 de lei pentru amândouă.

 

Află mai jos detalii despre cele 2 workshopuri ale lui Denio Rigacci și comandă-le împrenă ca să poți să beneficiezi de reducere.

 

Photostock, sâmbătă 21 octombrie

http://www.photoromaniafestival.ro/academia/workshop-denio-rigacci-cum-sa-castigi-din-photostock/

 

Fotografie culinară, duminică 22 octombrie

http://www.photoromaniafestival.ro/academia/workshop-denio-rigacci-fotografia-culinara-aplicatie-practica/

 

Proiect finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Denio Rigacci

M-am născut în Castelfiorentino în data de 10/09/1960 în zodia fecioară. În 1986 mi-am obținut diploma în OPTICĂ la Institutul Alexander Fleming din Perugia, Italia,

Din 1996 trăiesc în București unde am cunoscut-o pe soția mea Nicoleta și unde s-a născut fiica noastră Valentina.

Sunt vulcanic, rațional, curajos, perseverent, iar lucrurile pe care nu le suport sunt monotonia și tot ceea ce ține de ea. Din acest motiv mi-am căutat de la început o profesie care să oglindească cel mai bine personalitatea mea.

În anii '70 Firenze era capitala modei italiane. Știm cu toții că acolo unde se creează moda se găsesc mulți fotografi.

Am descoperit atunci că fotografia oglindea la perfecție personalitatea mea. Urma să caut un loc de muncă la unul dintre cele mai importante studiouri de fotografie din Firenze.

În 1978 Roberto Bastianoni, un important fotograf glamour, mi-a oferit oportunitatea să-mi realizez visul.
Experiența profesională pe care am acumulat-o lucrând cu el a luat sfarsit în 1985 când mi-am deschis propriul meu studio fotografic.

În scurt timp am început să colaborez cu diverse reviste glamour importante precum ZEFFIRO,STUDIO,INTIMO PIU' MARE,CIVILTA' DEL BERE.

În 2011 am început să mă ocup de photostock. M-a pasionat să analizez oportunitățile, dificultățile și investițiile pe care trebuie să le susții ca să ai succes în lumea fotografiei comerciale on-line.

Astăzi sunt unul dintre cei mai importanți FOOD PHOTOGRAPHY din lumea photostokului. Lucrez cu cele mai importante plaforme de Microstock de la nivel mondial precum FOTOLIA, SHUTTERSTOCK și GETTY IMAGES.

Locația: Photo Hub, Cluj-Napoca