CAUTĂ

Sfârșit de vară, în Apuseni cu Mircea Bezergheanu

Sfârșit de vară, în Apuseni cu Mircea Bezergheanu

Sfârșit de vară, în Apuseni. Workshop 31 Aug - 2 Sept. la Dumești

În primul sfârșit de săptămână din luna septembrie (mai exact între 31 august – 2 septembrie 2018), vă invităm la un workshop de excepție, susținut de fotograful Mircea Bezergheanu. În special în fotografia de peisaj și wildlife, acest fotograf nu mai are nevoie de prezentare, deoarece fotografiile lui vorbesc pentru el. Cei care însă nu ați avut încă ocazia să îl întâlniți, puteți face asta participând la acest workshop în Apuseni, în zona Sălciua – Dumești. Iar până atunci, vă invităm să îi admirați fotografiile pe site-ul http://www.intufisuri.ro.

Foarte pe scurt, în cuvintele fotografului: “Ne vom caza la pensiunea Sub Piatră, de unde vom pleca în incursiuni fotografice prin zonă. Să vă pregătiți ptr fotografie de noapte, iar cei care au drone să le aducă, deoarece se va lucra și din aer.” Cu alte cuvinte, sunteți invitați să descoperiți fotografia de peisaj, sub ghidajul unui profesionist, într-o locație aparte.

 

Detalii organizatorice

Zona – Apuseni (Sălciua – Dumești)

Cazare – la Pensiunea de Sub Piatră (http://pensiuneasubpiatra.ro), în camere duble, cu mic dejun inclus. Cazarea se va face în camere duble (160 ron / noapte / cameră) sau triple  (160 ron / noapte / cameră ). În total pretul poate varia între 120-160 ron/persoană/2 nopți, în funcție de cameră și de momentul înscrierii  și se va realiza la pensiune. Micul dejun este inclus în prețul cazării. Detaliile privind servirea prânzului și a cinei se vor stabili cu cei înscriși la workshop (informativ, costul prânzului este de 50 ron/persoană/zi, iar a cinei este de 45 ron/persoană/zi).

Costul workshopului – 650 ron / persoană (acest tarif este costul de participare la workshop, nu include costurile de cazare, transport si masa).

Transportul – se va realiza cu mașini personale (după ce avem lista finală a celor înscriși, vom încerca să intermediem astfel încât cei care nu au un mijloc de transport la locație, să poată ajunge cu alți participanți).  

Alte detalii vor fi oferite celor care se înscriu la workshop, după momentul achitării taxei de participare.

Pentru înscrieri, dați click pe butonul ÎNSCRIERE, după care pe PARTICIP, și completați informațiile solicitate, pentru a vă putea contacta și anunța următoarele detalii. Dacă doriți factură, vă rugăm să ne scrieți un email la office@photoromaniafestival.ro cu datele de facturare. Pentru orice alte informații, ne puteți scrie la adresa de email de mai sus sau pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/PhotoRomaniaFestival). Vă mulțumim și vă așteptăm la workshop.

PhotoRomania Festival este finantat de Primaria si Consiliul Local Cluj Napoca

 

Locația: Pensiunea de Sub Piatra